Hoe kunnen we helpen?

Kan ik een rondleiding krijgen bij jullie?

Omwille van praktische redenen organiseren we bij DPG Media doorgaans geen rondleidingen of bezoeken in onze gebouwen in Vilvoorde of in Hasselt.

Als je graag een televisieopname bijwoont, dan verwelkomen we je graag in onze studio's. Meer info daarover en de mogelijkheid om tickets te reserveren vind je op vtmtickets.be.

Wil je meer weten over het drukken van kranten en magazines? Dan kan je een kijkje nemen in ons Eco Print Center (EPC) in Lokeren. Je kan je inschrijven voor een rondleiding op epc-nv.be. Je kan een rondleiding volgen van maandag tot en met vrijdag, om 10.30, 13.30 of 21.30. Het bezoek duurt ongeveer 2,5 uur. We ontvangen hier groepen van minimum 15 en maximum 40 personen. Schoolbezoeken zijn mogelijk voor leerlingen vanaf het 3de middelbaar.

Voor deze rondleidingen vragen we een kleine bijdrage van 2 euro per persoon. De opbrengst van de bezoeken wordt door het EPC geschonken aan de Koninklijke Vereniging Kindergeluk. Deze vzw heeft tot doel minderbedeelde kinderen en jongeren nieuwe kansen te geven, zowel op sociaal als cultureel vlak. Het totale bedrag per jaar wordt nog eens door het EPC verdubbeld. Voor schoolbezoeken vragen we geen bijdrage.